3ο Γυμνάσιο Νέας Σμύρνης "Κεντρικό"

ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2013 - 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ιούλιος 2014 

3/7/2014

 Η Διεύθυνση και ο σύλλογος των καθηγητών του σχολείου μας  εύχεται σε όλους ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!

 Για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο το σχολείο θα παραμείνει ανοιχτό κάθε Πέμπτη 8:30π.μ.-13:30μ.μ.

Μάιος    2014

 

27/5/2014 

ΕΞΕΤΑΣΤΕΑ ΥΛΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Την εξεταστέα ύλη όλων των μαθημάτων και το πρόγραμμα των εξετάσεων περιόδου Μαΐου-Ιουνίου 2014 μπορείτε να τα βρείτε στα ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ κάτω αριστερά της ιστοσελίδας μας.

Η Διεύθυνση του σχολείου μας και ο Σύλλογος των Καθηγητών εύχεται σε όλους τους μαθητές ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στις εξετάσεις!

                                                      

24/5/2014

 

 ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ "ΚΑΓΚΟΥΡΟ"

Ο διεθνής μαθηματικός διαγωνισμός «Καγκουρό» πραγματοποιείται κάθε χρόνο με συμμετοχή εκατομμυρίων μαθητών και μαθητριών από 42 χώρες. Στον διαγωνισμό αυτό μπορούν να λάβουν μέρος μαθητές και μαθήτριες της Β΄ Δημοτικού έως και της Γ΄ Λυκείου. Οι ερωτήσεις του διαγωνισμού, έχουν τη μορφή ερωτήσεων πολλαπλής επιλογής, είναι κλιμακούμενης δυσκολίας, είναι πρωτότυπες και ελκυστικές στους μαθητές και δεν απαιτούν απομνημόνευση κανόνων και σχέσεων. Ο κοινός νους, η καθαρή σκέψη και η αγάπη για τα μαθηματικά είναι αρκετά εφόδια για να τις αντιμετωπίσουν.

Οι μαθητές Νικήτας Χατζής της Α΄τάξης και η μαθήτρια Ήβη Χατζή της Β΄τάξης του σχολείου μας διακρίθηκαν στο διαγωνισμό  «Καγκουρό» το Σχολ. Έτος 2013-14

 Περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό υπάρχουν στην ιστοσελίδα:  http://www.kangaroo.gr/

 

 20/5/2014 

 

 ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΑΠΟ FESTIVAL ANAMESA

 Ακολουθεί ευχαριστήριο προς τη μαθήτρια Χολή Μαρία της Γ΄τάξης από το FESTIVAL ANAMESA: 

                                                            

From Maria Holm who came in Paris for the "Double Sens" project in JanuaryThank you Maria.....we will continue together

"Only few months ago me and my classmates realized the true meaning of Life. Some should say we are not old enough to trully aproach that meaning. But we believe we did it thanks to some people full of lust for life, lively, fun and determened to work hard. This made us all discover what it means to have a strong spirit or in Greek a strong psyche. This is the most important lesson we earned from this experience. The Power of Psyche . All my classmates , my friends , my acquaintances , kept wondering what is the purpose of this project. What will we gain through it. Our answer is, ' We learn to be humans" learn how to overcome life's difficulties " Through our new friends, we got an important moto. Do not give up, fight every day, always have goals and dreams . We thank them from the bottom of our hearts. And the only way to repay them is to talk about disability not as something unpleasant nor different. After all whatever might happen how may times we might fell down, we will stand up. Again and again." 

Πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο για να επισκεφτείτε τον ιστότοπο ανθρωπιστικών επιστημών και τεχνών FESTIVAL ANAMESA:

 1.   www.festivalanamesa.com

 

19/5/2014 

 

Ευχαριστήρια επιστολή προς τους χορηγούςI.&Σ.ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ ΑΕΕ
Aγαπητοί κύριοι,
η διευθύντρια και ο σύλλογος καθηγητών του 3ου Γυμνασίου Ν.Σμύρνης «ΚΕΝΤΡΙΚΟ»  σας ευχαριστεί για την ευγενική χορηγία σας στις εορταστικές-πολιτιστικές εκδηλώσεις του σχολείου μας.

 

15/5/2014

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ 3ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

 

 "Η Αλφαβήτα της Εφηβείας" της Μάγιας Δεληβοριά

    "Μια ιστορία με πρωταγωνιστές εφήβους του σήμερα που προετοιμάζοντας μια θεατρική παράσταση βρίσκουν τον τρόπο να εκφράσουν όλες τις ανησυχίες τους. Από το άλφα μέχρι το ωμέγα, ένα πανόραμα όσων τους απασχολούν, μέσα από 24 λέξεις-κεφάλαια γραμμένα με ζωντάνια, χιούμορ και αισιοδοξία. Άγχος, Βαρεμάρα, Γονείς, Δίαιτα, Έρωτας, Ζήλια, Ήρωας, Θάνατος, Ίντερνετ, Καθηγητές, Λύπη, Μοναξιά, Ναρκωτικά, Ξύρισμα, Όνειρα, Πενθήμερη, Ρούχα και Ρατσισμός, Σεξ, Τηλέφωνο, Ύψος, Φιλία, Χορός, Ψέματα, Ωριμότητα. Αφορμή για να βάλουν σε μια τάξη την ψυχή τους οι νέοι και να θυμηθούν το ξεχασμένο τραγούδι της δικής τους εφηβείας οι μεγαλύτεροι."

 

 

Ακολουθεί πρόσκληση για τη θεατρική παράσταση  "Η Αλφαβήτα της Εφηβείας" της Μάγιας Δεληβοριά  που θα ανεβάσει η θεατρική ομάδα του σχολείου μαςτην Τρίτη 20 Μαΐου 2014 στις 9:30  π.μ. Επίσης  στις 11:30 π.μ. θα γίνει η παρουσίαση των Projects της Α΄Γυμνασίου.

 

 

  Ευχαριστήριο της Διευθύντριας του σχολείου μας:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω με όλη μου την ψυχή:

 • Την κα ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ,σύμβουλο Παιδαγωγικής Ευθύνης, όχι μόνο γιατί μας τίμησε με την παρουσία της αλλά και για τη συνεχή συμπαράσταση και καθοδήγησή της..
 • Τη θεατρική ομάδα για το ταξίδι της ψυχής αλλά και για τη γνώση που μας χάρισε με ζωντάνια και χιούμορ..
 • Τους γονείς για τη συμπαράσταση τους..
 • Τους μαθητές μας που με ωριμότητα παρακολούθησαν την παράσταση
 • Μα πάνω απ΄ όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω την κα ΜΑΝΤΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ την ψυχή της θεατρικής ομάδας που με τηνΑΛΦΑΒΗΤΑ ΤΗΣ ΕΦΗΒΕΙΑΣ μας θύμισε το ξεχασμένο τραγούδι της δικής μας εφηβείας.

Δεν μπορεί λοιπόν η Διευθύντρια παρά να νοιώθει πολύ τυχερή που ανήκει σε μια τέτοια οικογένεια!

 

16/5/2014 

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ

 

 • Το απόγευμα της Τρίτης  20 Μαΐου και ώρα 5:30 μ. μ. θα γίνει η παρουσίαση των περιβαλλοντικών, πολιτιστικών προγραμμάτων  και δράσεων που ανέλαβε το σχολείο μας για το σχολικό έτος 2013-2014.

           Ακολουθεί  η πρόσκληση:

 

 

13/5/2014

 

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

 •  Οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις όλων των τάξεων του Γυμνασίου θα αρχίσουν την Πέμπτη 29 Μαΐου 2014 και θα διαρκέσουν μέχρι και την Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014.
  • Οι επαναληπτικές εξετάσεις των μαθητών όλων των τάξεων του Γυμνασίου θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι και την Τρίτη 24 Ιουνίου 2014.

10/5/2014 

 

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ Δ. Ε. Δ΄ΑΘΗΝΑΣ

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα Φιλαναγνωσίας στην Ευαγγελική Σχολή Ν. Σμύρνης. Ακολουθεί   Βίντεο από την Ομιλία της Υπεύθυνης των Πολιτιστικών Θεμάτων  Δ. Ε.  Δ΄ Αθήνας Κας Γιακουμάτου Τερέζας με θέμα  "Πολιτιστικά προγράμματα, προκλήσεις και προοπτικές".

Πολιτιστικά προγράμματα, προκλήσεις και προοπτικές

 

 5/5/2014 

 

Η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία διοργανώνει τα εξής:

 8ο Μαθηματικό Καλοκαιρινό Σχολείο - Λεπτοκαρυά Πιερίας

8ο Μαθηματικό Καλοκαιρινό Σχολείο - Άγιος Νικόλαος Νάουσας 2014

6η Καλοκαιρινή Μαθηματική Κατασκήνωση 2014 - SPORTS VILLAGE Athitaki 

 

2/5/2014 

 

 Πανελλήνιο Συνέδριο "ΝΕΟΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ"

  

Υπό την Αιγίδα του Υ.ΠΑΙ.Θ.,

3 & 4 Μαΐου 2014, Σαββατοκύριακο στο Ίδρυμα Ευγενίδου 

(Λ. Συγγρού 387, Π. ΦΑΛΗΡΟ) πραγματοποιείται το Πανελλήνιο Συνέδριο "ΝΕΟΣ 

ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ" . Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο:

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ "ΝΕΟΣ  ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ"

 

1/5/2014

 

ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Απρίλιος 2014

29/4/2014

 

ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ

Η 30η Απριλίου Ημέρα κατά της Σωματικής  Τιμωρίας Ανηλίκων. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο.

ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ

 

28/4/2014

Ημερίδα Φιλαναγνωσίας Ευαγγελική Σχολή, Λέσβου 4  Νέα Σμύρνη, Σάββατο 10 Μαϊου 2014, ώρα 10:30 - 18:00  

Περισσότερα17/4/2014

  Τα μαθήματα στο σχολείο μας μετά τις διακοπές του Πάσχα θα αρχίσουν τη Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

14/4/2014

 Η διευθύντρια, ο σύλλογος των καθηγητών και οι μαθητές του σχολείου μας εύχονται σε όλους ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ με υγεία και ευτυχία

 

 

12/4/2011

                                                                             

 Πρόληψη ατυχημάτων από βεγγαλικά κατά τη διάρκεια του Πάσχα από το Χαμόγελο του παιδιού

Περισσότερα

 

11/4/2014

 

ΗΜΕΡΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Το σχολείο μας συμμετείχε  στο 4ο Πανελλήνιο Πρόγραμμα "Ημέρα Ολυμπιακής Παιδείας"

  

 

                                             
                             

 Η εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία της Ελλάδας (ΕΘΝ.Ο.Α.) μας προσκάλεσε να συμμετέχουμε στο  4οΠανελλήνιο Πρόγραμμα  «Ημέρα Ολυμπιακής Παιδείας», στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο, την Παρασκευή 11 Απριλίου 2014, στις 9:00 π.μ.

 Το περιστέρι της ΕΘΝ.Ο.Α. στα ρεκόρ Γκίνες

Μέσα από την τέχνη της χαρτοδιπλωτικής κατασκευάστηκε το μεγαλύτερο λευκό περιστέρι της ειρήνης,διεκδικώντας το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες(GuinnessWorldRecords). Η κατασκευή έγινε από παραδοσιακά λευκά χάρτινα καραβάκια που προετοίμασαν οι μαθητές των σχολείων της Ελλάδας και τα οποία  αποτέλεσαν τη δομική μονάδα για να σχηματοποιηθεί ένα γιγάντιο λευκό περιστέρι ειρήνης, που κατέλαβε ολόκληρο τον αγωνιστικό χώρο του Καλλιμάρμαρου Παναθηναϊκού σταδίου. ΣυμμετέχουνΟλυμπιονίκες, μαθητές και αρκετοί Καλλιτέχνες.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

 

  6/4/2014

 

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΓΔΑΡΜΕΝΟΣ"

 Την Τρίτη 8 Απριλίου 2014 η Γ΄τάξη  Γυμνασίου  και η Α΄Λυκείου σε συνεργασία με τα σχολεία 3ο Γυμνάσιο και 3ο Λύκειο Νέας Σμύρνης, θα παρακολουθήσουν την θεατρική παράσταση  "ΓΔΑΡΜΕΝΟΣ" στο αμφιθέατρο του σχολείου την 6η και 7η διδακτική ώρα. Η παράσταση θα γίνει με χρηματοδότηση της Ενιαίας Σχολικής  Επιτροπής  Δήμου Νέας Σμύρνης. Όσοι γονείς και εκπαιδευτικοί επιθυμούν μπορούν να παρακολουθήσουν την παράσταση.

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Ο Καλλιτεχνικός Οργανισμός ΚΟΧΥΛΙ παρουσιάζει φέτος το καινούργιο θεατρικό έργο «Γδαρμένος», σε σκηνοθεσία του Στρατή Πανούριου. Ο «Γδαρμένος», του Σουηδού θεατρικού συγγραφέα Ματς Σιέλμπυ (Mats Kjelbye), είναι μια παράσταση που μιλά για τη δημιουργία της βίας στην ψυχή ενός παιδιού και φανερώνει βήμα-βήμα τις επικίνδυνες επιπτώσεις που μπορεί να έχει αυτή η επίδραση στο άτομο και την κοινωνία. Κεντρικός στόχος του έργου να ευαισθητοποιήσει, να προβληματίσει, να μεταδώσει αξίες ανθρωπισμού. Το έργο απεικονίζει με άμεσο τρόπο πώς η βία έχει τη δύναμη να διαβρώσει την ψυχή μιας κοινωνίας όταν σημαντικές ανθρώπινες αξίες όπως η κατανόηση, η αλληλεγγύη, η συμπαράσταση, η συμπόνια γίνονται σπάνιο αγαθό. - See more at: http://www.elculture.gr/theater/gdarmenos-386803#sthash.AmYXfMCX.dpuf

Το θεατρικό έργο «Γδαρμένος», του Σουηδού θεατρικού συγγραφέα Ματς Σιέλμπυ (Mats Kjelbye), σε σκηνοθεσία του Στρατή Πανούριου, είναι μια παράσταση που μιλά για τη δημιουργία της βίας στην ψυχή ενός παιδιού και φανερώνει βήμα-βήμα τις επικίνδυνες επιπτώσεις που μπορεί να έχει αυτή η επίδραση στο άτομο και την κοινωνία. 

Κεντρικός στόχος του έργου να ευαισθητοποιήσει, να προβληματίσει, να μεταδώσει αξίες ανθρωπισμού. Το έργο απεικονίζει με άμεσο τρόπο πώς η βία έχει τη δύναμη να διαβρώσει την ψυχή μιας κοινωνίας όταν σημαντικές ανθρώπινες αξίες όπως η κατανόηση, η αλληλεγγύη, η συμπαράσταση, η συμπόνια γίνονται σπάνιο αγαθό.

Κείμενο: Mats Kjelbye
Μετάφραση: Εύα Στυλάντερ
Σκηνοθεσία: Στρατής Πανούριος
Το ρόλο του Εντ ερμηνεύει ο Νικόλας Αναστασόπουλος

 

 3/4/2014

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ

Ακολουθεί πρόσκληση και πρόγραμμα για την Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού με θέμα: «Σημερινή πραγματικότητα και επαγγελματικές επιλογές» που διοργανώνει το 1ο Γυμνάσιο Ν. Σμύρνης σε συνεργασία με την  Ένωση Γονέων και τα Γραφεία Παιδείας των δήμων Ν. Σμύρνης και Π. Φαλήρου, στο Αμφιθέατρο του Ευγενιδείου Ιδρύματος, τη Δευτέρα 7 Απριλίου 2014 και ώρα 6.30 μ.μ.

 

 2/4/2014 

 

 

ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ" ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ                                                                           

Την Πέμπτη 27-3-2014 ψυχολόγος από τον Σύλλογο «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ύστερα από πρόσκληση της Δ/νσης του σχολείου μας, πραγματοποίησε δράση  ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης στο θέμα της ενδοσχολικής βίας και του εκφοβισμού (?Bullying?) στο πλαίσιο των προγραμμάτων πρόληψης του εν λόγω Συλλόγου στη σχολική κοινότητα. Πιο συγκεκριμένα, με τη βοήθεια ηλεκτρονικών μέσων (Η/Υ και βιντεοπροβολέα) 4 τμήματα της Α? και Β΄ τάξης σε 4 διαδοχικές διδακτικές ώρες δούλεψαν με βιωματική μέθοδο πάνω στο θέμα του σχολικού εκφοβισμού.   Η βιωματική αυτή μέθοδος συνίσταται σε μια Κοινωνική Ιστορία η οποία έχει δημιουργηθεί βάσει αληθινών περιστατικών τα οποία έχει διαχειριστεί η Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα Παιδιά SOS 1056 και το Τμήμα Ψυχολογικής και Κοινωνικής Στήριξης Παιδιών.Οι  δράσεις του Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού» που αφορούν την σχολική κοινότητα πραγματοποιούνται με την άδεια του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

 

Για περισσότερες πληροφορίες πάνω στο θέμα της Ενδοσχολικής βίας και του Εκφοβισμού, μπορείτε να επισκεφθείτε τους παρακάτω συνδέσμους:

 http://www.hamogelo.gr/24-1/1833/Ekfobismos--mythoi-koi-pragmatikothta

 http://www.hamogelo.gr/24-1/1832/Ekfobismos--ena-foinomeno-entos-koi-ektos-sxoleioy

 http://www.hamogelo.gr/24-1/1834/Endiaferonta-dedomena-gia-to-foinomeno-toy-ekfobismoy

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα περιληπτικό video  του συλλόγου "το χαμόγελο του παιδιού" με την ιστορία της δημιουργίας του από τον μικρό του ιδρυτή Ανδρέα Γιαννόπουλο και τις δράσεις που έχει αναπτύξει ως τώρα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ 13΄ VIDEO

 

  1/4/2014  

  

 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

      

Κατόπιν αιτήματος του προεδρείου του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων, της σύμφωνης γνώμης των υπεύθυνων καθηγητών Χημείας και του δεκαπενταμελούς, την Παρασκευή 4 Απριλίου, ώρες 9 έως 12:35μ.μ. στο σχολείο μας θα γίνουν θεατροπαιδαγωγικές ασκήσεις στο μάθημα της Χημείας για την Β΄& Γ΄τάξη από την ομάδα Θεατρόνιο, υποστηρικτές της οποίας είναι η Ένωση Ελλήνων Χημικών και το τμήμα Χημείας του Εθνικού Καποδιστριακύ Πανεπιστημίου Αθηνών. Σκοπός της εκπαιδευτικής δράσης «Θεατρική Χημεία» είναι να τονώσει το ενδιαφέρον των μαθητών για το γνωστικό αντικείμενο της Χημείας και να ενεργοποιήσει ψυχοκινητικές, γνωστικές και συναισθηματικές δεξιότητες τους. Επιπλέον, επιδιώκει τη σύζευξη των δυο πεδίων, τέχνης-επιστήμης, και τη διασύνδεσή με την καθημερινότητα των συμμετεχόντων.

 Μάρτιος 2014

28/3/2014   

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

 Ακολουθούν οι παρακάτω ανακοινώσεις:

 1. Την Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014 και ώρα 7 -  9 μ.μ.στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη) θα λάβει χώρα αφιέρωμα στο έργο και τη ζωή της Άλκης Ζέη
  Μία από τις πλέον πολυδιαβασμένες Ελληνίδες συγγραφείς Πηγή:www.lifo.gr
  Μία από τις πλέον πολυδιαβασμένες Ελληνίδες συγγραφείς Πηγή:www.lifo.gr
   μίας από τις πλέον πολυδιαβασμένες Ελληνίδες συγγραφείς. Οι μαθητές/τριες που συμμετέχουν στο πολιτιστικό πρόγραμμα "ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ" είναι προσκεκλημένοι από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, αλλά και οι υπόλοιποι μαθητές μας μπορούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση.

 Με την Άλκη Ζέη συνομιλεί η κριτικός παιδικής λογοτεχνίας Μαρίζα Ντεκάστρο, ενώ      παρεμβαίνει ο παιδικός της φίλος, ποιητής Τίτος Πατρίκιος. Αποσπάσματα από έργα της διαβάζουν  οι ηθοποιοί Ξένια Καλογεροπούλου και Σοφία Κόκκαλη.
Ελεύθερη είσοδος με δελτία προτεραιότητας. 
Η διανομή των δελτίων αρχίζει στις 5:30 μ.μ.
Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από το Εθνικό Δίκτυο Έρευνας & Τεχνολογίας webcast.grnet.gr

 «Από τα μικρά μου χρόνια ως σήμερα, ας μην πω με ακρίβεια πόσα είναι γιατί θα τρομάξω κι εγώ η ίδια, έζησα έναν πόλεμο, δύο εμφύλιους πολέμους, δύο δικτατορίες και δύο προσφυγιές. Δεν τα έζησα σαν απλός παρατηρητής, αλλά παίρνοντας ενεργό μέρος κάθε φορά κι έτσι και να ήθελα δεν θα μπορούσε το συγγραφικό μου έργο να μην επηρεαστεί από τα γεγονότα  αυτά που συγκλόνισαν τον τόπο μας. Άθελά μου η ζωή μου μπλέχτηκε μέσα στην ιστορία κι έγινα κι εγώ ένα κομμάτι της. Το συγγραφικό μου λοιπόν έργο, θέλω δεν θέλω είναι γεμάτο ιστορία? Αν πέτυχα να κάνω τα παιδιά να την ακούσουν τουλάχιστον, το μέλλον θα δείξει».
Α.Ζ.

 1.       2.   Την Τρίτη 1η Απριλίου 2014 και ώρα 2:15 μ.μ.  η ομάδα του πολιτιστικού προγράμματος ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ θα υποδεχτεί την κα Μάγια Δεληβοριά θεατρολόγο - Συγγραφέα του βιβλίου "Η αλφαβήτα της εφηβείας". Ένα μυθιστόρημα βασισμένο στο ομώνυμο θεατρικό έργο της Μάγιας Δεληβοριά, που τιμήθηκε με το Β' Κρατικό Βραβείο Θεατρικού Έργου 2008 και με εύφημη μνεία Θεατρικού Έργου 2008 από τη Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά.
 2.      3.  Πρόγραμμα Εξετάσεων του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας περιόδου Μαΐου 2014

Ανακοινώνεται το πρόγραμμα των εξετάσεων για τη λήψη του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας περιόδου Μαΐου 2014.

Αναλυτικά, στον επισυναπτόμενο πίνακα.

 

 25/3/2014  

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 •  Την Τετάρτη 26 Μαρτίου  και ώρα 12:35μ.μ. θα δοθούν οι έλεγχοι προόδου των μαθητών μας για το Β΄τρίμηνο
 • Οι Σύλλογοι Γονέων & Κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου & 3ου Λυκείου Ν. Σμύρνης με τη συνεργασία των Συλλόγων Διδασκόντων των Σχολείων διοργανώνουν Ανοιχτό Σεμινάριο Γονέων, με θέμα:  "Σχέσεις γονιών- εφήβων και οριοθέτηση" την  Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014 και ώρα 7:00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας Νικομήδειας 7-9.  Eισηγήτρια, κ. Άννα Χαραλαμπίδου Εκπαιδευτικός-Ψυχολόγος  Στέλεχος του Συμβουλευτικού     Σταθμού Νέων της  Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης Δ΄Αθήνας.
    
   
                  

 24/3/2014

 

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ

Σήμερα  24η Μαρτίου 2014 στις 11:30 π.μ. θα γίνει ο εορτασμός της Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821. Τη γιορτή θα προλογίσει η Διευθύντρια Κα Καββαδά Αικατερίνη. Στη γιορτή θα προβληθεί ένα ιστορικό  βίντεο, θα απαγγελθούν ποιήματα, η χορωδία θα τραγουδήσει εορταστικά τραγούδια και μαθητές και των τριών τάξεων θα χορέψουν δημοτικούς χορούς.

 

 22/3/2014   

 

ΝΕΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
 Μπορείτε να πληροφορηθείτε για το Νέο Εκπαιδευτικό Σύστημα και να επισκεφτείτε στη διαδικτυακή πύλη για τον επαγγελματικό προσανατολοσμό των εφήβων πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο.    

 ΜΗΝΥΜΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ 

 

 21/3/2014 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Την Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014 που θα δοθούν οι έλεγχοι προόδου για το Β΄τρίμηνο θα πραγματοποιηθεί και η ετήσια φωτογράφιση των μαθητών,  προσφορά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων όπως αναφέρεται στην παρακάτω ανακοίνωση:

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

Αγαπητοί γονείς  την Τετάρτη 26/03/2014 από το πρωί , θα πραγματοποιούμε την ετήσια φωτογράφιση των παιδιών μας, η οποία είναι προσφορά του συλλόγου μας. Για το λόγο αυτό, καθώς και για  την ειδική γιορτή + δώρο  αποφοίτησης της τρίτης γυμνασίου ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ την Τετάρτη  που θα πάρουμε τους βαθμούς ΑΣ  ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ  10 ευρώ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ!! Μπορείτε να τα αφήνετε σε ένα φακελλάκι στον υπεύθυνο καθηγητή του τμήματος που θα σας δίνει τους βαθμούς ή στην είσοδο του σχολείου που θα βρείτε κάποιον από όλους μας.

 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

17/3/2014

 Λόγω της απεργίας και των κινητοποιήσεων που έχει εξαγγείλλει η ΟΛΜΕ  την εβδομάδα 17-21 Μαρτίου για τους εκπαιδευτικούς, αναβάλλεται η παραλαβή των ελέγχων προόδου των μαθητών του σχολείου μας για την Τετάρτη 26 Μαρτίου και ώρα 12:35μ.μ.

16/3/2014

Την Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014 και ώρα 12:35 μ.μ.  καλούνται οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών μας να προσέλθουν για να παραλάβουν τους ελέγχους προόδου των παιδιών τους για το Β΄τρίμηνο .

 

 14/3/2014

 

   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

 • Κανένας μαθητής δεν θα γίνεται δεκτός στην τάξη του μετά την είσοδο του καθηγητή 

 •  ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ 

 •  Μαθητές οι οποίοι κατ' επανάληψιν απουσιάζουν θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους

 • Γίνεται μια τεράστια προσπάθεια  απο τη Διευθύντρια, το σύλλογο  διδασκόντων καθηγητών και αρκετούς μαθητές να νοικοκυρέψουμε το σχολείο μας. Η προσπάθεια γίνεται με πολύ κόπο και πενιχρά μέσα. Θερμή παράκληση προς όλους τους μαθητές αν δεν μπορούν να συμμετέχουν στην προσπάθεια αυτή τουλάχιστον να μην την εμποδίζουν. Οι επιμελητές των τάξεων είναι υποχρεωμένοι να φροντίζουν σε συνεργασία με τον υπεύθυνο καθηγητή του τμήματος για την καθαριότητα και την καλαισθησία της τάξης. Όποιοι παραμελούν τα καθήκοντά τους θα υφίστανται τις συνέπειες. Οι όποιες ζημιές στο χώρο της τάξης  θα επιβαρύνουν τους μαθητές των τμημάτων. Οι καιροί είναι δύσκολοι και χρειάζεται ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του.                                                                                                                                                                       

 13/3/2014

  Προτεινόμενο σχέδιο δράσεων για την υλοποίηση της "ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ LET'S DO IT GREECE 2014" στα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης 31 Μαρτίου έως 6 Απριλίου 2014

       Περισσότερα                                   image01

 

 

6/3/2014

 

2ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ με τίτλο "Ακαδημαϊκή αριστεία και χάρισμα: καινοτόμες πρακτικές προσωποποιημένης μάθησης"

 

 Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τη διεξαγωγή του 2ου επιστημονικού συνεδρίου με τίτλο "Ακαδημαϊκή αριστεία και χάρισμα: καινοτόμες πρακτικές προσωποποιημένης μάθησης", στην Αθήνα, το Σάββατο, 15 Μαρτίου2014.                                                                                                       .

 Το συνέδριο διοργανώνεται από τα εκπαιδευτήρια "Νέα Γενιά Ζηρίδη" σε συνεργασία με πανεπιστημιακά τμήματα και φορείς από τον χώρο της εκπαίδευσης, και έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Φιλοξενείται στην Αίθουσα Τύπου της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Φραγκούδη 11 & Αλεξάνδρου Πάντου, Καλλιθέα.

 Η είσοδος είναι ελεύθερη. Η δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητη λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων. Θα τη βρείτε στην ιστοσελίδα : https://sites.google.com/site/synedrioaristeia2014/

 

 5/3/2014

 

ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

Σήμερα οι μαθητές/τριες του σχολείου μας πραγματοποήσαν τις παρακάτω διδακτικές επισκέψεις:

 • Η Α΄τάξη επισκέφτηκε το Μουσείο Γεωφυσικής του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών στα πλαίσια του μαθήματος της Τεχνολογίας
 • Η Β΄τάξη επισκέφτηκε το Βυζαντινό Μουσείο στα πλαίσια των μαθημάτων Ιστορίας και Θρησκευτικών
 • Η Γ΄τάξη το Μουσείο Ηρακλειδών στα πλαίσια των μαθημάτων Μαθηματικών και Πληροφορικής 

4/3/2014

 

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΕ ΠΡΟΤΥΠΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Οι μαθητές/τριες οι οποίοι θα φοιτήσουν στην Α΄τάξη  Γυμνασίου ή Λυκείου για το επόμενο σχολικό έτος 2014-15 μπορούν να εισαχθούν σ' ένα Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο/Λύκειο της χώρας μας. Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες στον παρακάτω σύνδεσμο:

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΕ Π. Π ΣΧΟΛΕΙΑ

Για το Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο και Λύκειο της Ευαγγελικής Σχολής Νέας Σμύρνης μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες στις ιστοσελίδες των σχολείων αυτών στους παρακάτω συνδέσμους:

Π.Π. ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

Π. Π. ΛΥΚΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

Οι μαθητές/τριες της Γ΄τάξης έχουν τη δυνατότητα να εισαχθούν στο Zάννειο Πρότυπο Πειραματικό  Γενικό Λύκειο Πειραιά για το επόμενο σχολικό έτος 2014-2015. Πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο για περισσότερες πληροφορίες.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΟ ΖΑΝΝΕΙΟ Π.Π. ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ 

 

1/3/2014

 

Μαθαίνω να προγραμματίζω με τα Angry Birds!

 Σας προτείνουμε τον ελεύθερο χρόνο σας να διασκεδάζετε με τα Angry Birds ενώ ταυτόγχρονα μαθαίνετε να προγραμματίζετε!!!       

Μαθαίνω να προγραμματίζω με τα Angry Birds!          

Πατήστε στον σύνδεσμο που σας δίνεται παρακάτω και ακολουθήστε τις οδηγίες, τόσο απλά!...

  Angry Birds - Code.org                                                         

 Φεβρουάριος 2014

28/2/2014

 

16η Διεθνής Έκθεση για την Εκπαίδευση και την Εργασία

Σας ενημερώνουμε ότι 14 με 16 Μαρτίου 2014 θα πραγματοποιηθεί η 16η Διεθνής Έκθεση για την Εκπαίδευση και την Εργασίαhttp://www.ekpaidefsi.gr , στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) στο Νέο Φάληρο, η οποία οργανώνεται από την εταιρία EuroPartners και τελεί υπό την αιγίδα του Υ.ΠΑΙ.Θ.
H έκθεση καταφέρνει επί 16 χρόνια να δώσει μία εικόνα των εκπαιδευτικών προγραμμάτων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, σε επίπεδο προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών και δια βίου εκπαίδευσης, στο δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα.
Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι:
Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014: 10:00-20:00 (Εθνικός Τομέας)
Σάββατο 15 & Κυριακή 16 Μαρτίου 2014: 12:00-20:00 (Εθνικός & Διεθνής Τομέας)

 

 24/2/2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014 θα μαθητές του σχολείου μας θα παρακολουθήσουν μέχρι την πέμπτη ώρα μάθημα χωρίς αποκριάτικη αμφίεση και μετά φεύγουν. 

 

20/2/2014

 

Ανατροφή των παιδιών (κατά τον R. Russel)

Ας έχουμε στο μυαλό μας και το ποίημα του R. RUSSEL

Ανατροφή των παιδιών (κατά τον R. Russel) 

Τα παιδιά μαθαίνουν από τον τρόπο που ζουν:

Αν ένα παιδί... από τον R. Russel

Αν ένα παιδί ζει μέσα στην κριτική, μαθαίνει να κατακρίνει.

Αν ένα παιδί ζει μέσα στην έχθρα, μαθαίνει να καυγαδίζει.

Αν ένα παιδί ζει μέσα στην ειρωνεία, μαθαίνει να είναι ντροπαλό.

Αν ένα παιδί ζει μέσα στην ντροπή, μαθαίνει να αισθάνεται ένοχο.

Αν ένα παιδί ζει μέσα στην κατανόηση, μαθαίνει να είναι υπομονετικό.

Αν ένα παιδί ζει μέσα στον έπαινο, μαθαίνει να εκτιμά.

Αν ένα παιδί ζει μέσα στην δικαιοσύνη, μαθαίνει να είναι δίκαιο.

Αν ένα παιδί ζει μέσα στην ασφάλεια, μαθαίνει να πιστεύει.

Αν ένα παιδί ζει μέσα σε επιδοκιμασία, μαθαίνει να έχει αυτοεκτίμηση.

Αν ένα παιδί ζει μέσα σε παραδοχή και φιλία μαθαίνει να βρίσκει την αγάπη μέσα στον κόσμο.

 

10/2/2014

 

ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014

Την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014 θα γίνουν στο σχολείο μας οι εξής εκδηλώσεις:

 • Με αφορμή τον ενδέκατο εορτασμό της "Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου" οι μαθητές της Α΄τάξης θα παρακολουθήσουν την παρουσίαση του υπεύθυνου ΠΛΗΝΕΤ Δ΄ΑΘΗΝΑΣ κου Ψιάχου με θέμα «Το Διαδίκτυο στη ζωή μας: Μάθηση, Ψυχαγωγία, Ασφάλεια».

 • Η κυρία Χαραλαμπίδου Άννα Υπεύθυνη του Συμβουλευτικού Σταθμού  Νέων - Δ΄Αθήνας κατόπιν πρόσκλησης της Διευθύντριας κας Καββαδά Αικατερίνης θα μιλήσει στους μαθητές της Γ΄τάξης για "Όρια στη Συμπεριφορά μας και Διαχείρηση Άγχους"

 • Στα πλαίσια του Πολιτιστικού  Προγράμματος "Αναγνωστική Λέσχη" στο οποίο συμμετέχουν μαθητές/τριες και των τριων τάξεων του σχολείου μας η συντονίστρια του προγράμματος Κα Ζόρλα Βασιλική έχει προσκαλέσει την συγγραφέα του βιβλίου "Σ' ευχαριστώ που μ' αγαπάς" κα Δήμητρα Νούση να μιλήσει στους μαθητές σχετικά με το βιβλίο της.

7/2/2014

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ Γ΄ΤΑΞΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΕΠ/ΚΕΣΥΠ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Σήμερα Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου η Κα Κορδονούρη Αικατερίνη υπεύθυνη  ΣΕΠ/ΚΕΣΥΠ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ  ένημέρωσε κατά την παρουσίασή της στο σχολείο μας τους μαθητές της Γ΄τάξης και τους μαθητές του  τμήματος  Β2 για το "ΝΕΟ ΛΥΚΕΙΟ".

 

4/2/2014

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ

 • Την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου οι μαθητές/τριες της Γ΄τάξης θα επισκεφτούν το Προεδρικό Μέγαρο, οι μαθητές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα  περιβαλλοντικής αγωγής "Χρώματα και Αρώματα της Ελληνικής Γης" θα επισκεφτούν το Βοτανικό κήπο του Διομήδους στο ΧαΙδάρι. Μπορείτε να δείτε πληροφορίες  στον επόμενο σύνδεσμο: ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ ΔΙΟΜΗΔΟΥΣ   Τα τμήματα της Α΄και Β΄τάξης θα τελειώσουν εξάωρο εκτός από το Β2 που θα τελειώσει εφτάωρο.
 • Ακολουθεί ευχαριστήριο μήνυμα από το τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Νέας Σμύρνης προς το σχολείο μας για την προσφορά του στο πρόγραμμα κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Νέας Σμύρνης. ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

Ιανουάριος 2014

31/1/2014

 

Ακολουθεί άρθρο της εφημερίδας ΑΜΑΛΘΕΙΑ της Νέας Σμύρνης σχετικά με την ανοικτή παρουσίαση του Dali d'CLIC προγράμματος ελληνογαλλικής ανταλλαγής Νέων & ΑμεΑ μέσα από την τέχνη του χορού στο οποίο συμμετέχει το σχολείο μας. Η παρουσίαση έγινε στην αίθουσα εκδηλώσεων του συγκροτήματος  4ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Σμύρνης και Αγίου Ανδρέα.

" Άγγιγμα ψυχής " από το 3ο Γυμνάσιο Νέας Σμύρνης

 

19/1/2014

 

Παρακαλούνται οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών μας να προσέρχονται τις ημέρες που δέχονται οι καθηγητές για  δικαιολόγηση απουσιών. Όσοι δεν έχουν αυτή τη δυνατότητα μπορούν να προσέρχονται τις ώρες λειτουργίας του σχολείου.

 

 17/1/2014

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ 20/1/2014 ΕΩΣ 24/1/2014

 

16/1/2014

Οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου & 3ου Λυκείου Νέας Σμύρνης σε συνεργασία με το χαμόγελο του παιδιού σας προσκαλούν να παρακολουθήσετε την Παρασκευή 24/01/2014 στις 18:00 την ομιλία με θέμα :

«Σχολική Βία - Σχολικός & Διαδικτυακός Εκφοβισμός Παιδιών και Εφήβων».
 
Ακολουθεί η πρόσκληση: 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

9/1/2014

Ο σύλλογος των καθηγητών και οι μαθητές του σχολείου μας καλωσορίζουν τη νέα τους Διευθύντρια Κα Καββαδά Αικατερίνη και της εύχονται Καλή Χρονιά και Καλή Δύναμη στο έργο της.

Δεκέμβριος 2013

21/12/2013

Ο σύλλογος των καθηγητών και οι μαθητές του σχολείου μας εύχονται σε όλους

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ  2014

 

 

  20/12/2013

 

Αναβλήθηκε η παράσταση΄Ο ΜΑΓΙΚΟΣ ΑΥΛΟΣ στη Χώρα των Ξωτικών΄ του Καλλιτεχνικού Οργανισμού CUORE PER ARTE. Η παράσταση μεταφέρεται σε ημερομηνία μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων. Ακολουθεί δελτίο τύπου για την παράσταση.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

 

16/12/2013

 

 • Την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 12:30μ.μ. θα δοθούν οι έλεγχοι προόδου των μαθητών του σχολείου μας για το Α΄τρίμηνο. Παρακαλούνται οι γονείς & κηδεμόνες να προσέλθουν για να παραλάβουν τους ελέγχους των παιδιών τους.
 • Την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013 στις 18:30 ο σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου Νέας Σμύρνης  σας προσκαλεί στην ανοικτή παρουσίαση του Dali d'CLIC προγράμματος ελληνογαλλικής ανταλλαγής Νέων & ΑμεΑ μέσα από την τέχνη του χορού. Η παρουσίαση θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων του συγκροτήματος  4ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Σμύρνης και Αγίου Ανδρέα στη διεύθυνση: Κράτητος & Αποστολάκη 2, ΤΚ 17121, Νέα Σμύρνη. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο σύνδεσμο του Ιστολογίου(Blog) του Συλλόγου Γονέων 3ου Γυμνασίου Ν. Σμύρνης.

10/12/2013

 

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Διευθυντή  Κου Εμμανουήλ Λουλουδάκη!

Αγαπητοί συνάδελφοι

Αγαπητοί γονείς

Αγαπητοί μαθητές

Η θητεία μου στη δημόσια εκπαίδευση έφτασε στο τέλος. Περίπου 35 χρόνια μοιράστηκα μαζί σας  χαρές , έζησα  απογοητεύσεις , αισθάνθηκα ικανοποίηση  κάθε φορά που αναγνωριζόταν η προσφορά μου.

Το συναρπαστικό ταξίδι με συνταξιδιώτες συναδέλφους ? γονείς ? μαθητές έφτασε στο τέλος. Τώρα που το καράβι  «έπιασε» το δικό μου λιμάνι, και καθώς εσείς θα συνεχίζετε το ταξίδι σας, θέλω να σας αποχαιρετήσω, να σας ευχηθώ καλή υγεία και να είστε πάντα δυνατοί.

Εγώ τώρα πρέπει να δώσω λογαριασμό, έκαμα καλά  όσα μου εμπιστεύτηκαν;  Έκαμα το χρέος μου;

Μάνος Λουλουδάκης

Μέχρι σήμερα διευθυντής

3ου Γυμνασίου Νέας Σμύρνης

 Νοέμβριος 2013

5/11/2013

 

Μπορείτε να επισκεφθείτε τον αναβαθμισμένο ιστότοπο  του ?Ψηφιακού Σχολείου? με τα διαδραστικά σχολικά βιβλία. Ο επίσημος δικτυακός τόπος του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων που φιλοξενεί τα σχολικά βιβλία απέκτησε νέο, εύχρηστο περιβάλλον πλοήγησης. Επισκεφτείτε τον ιστότοπο ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ στη διεύθυνση: http://ebooks.edu.gr

Μπορείτε να δείτε το νέο βιβλίο  Φυσικής της Α΄ Γυμνασίου

 

ΒΙΒΛΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ Α΄ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Οκτώβριος 2013

18/10/2013

Την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 17:30 μ. μ. θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του Σχολείου μας συνάντηση γνωριμίας με τους γονείς της Α΄ Γυμνασίου.

Σεπτέμβριος 2013 

11/09/2013

 

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΜΑΘΗΤΩΝ Α΄ ΤΑΞΗΣ 2013

                                                         ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

               Ο Διευθυντής και ο σύλλογος των καθηγητών του 3ου Γυμνασίου Νέας Σμύρνης  «Κεντρικόν» καλωσορίζει τους μαθητές για τη νέα σχολική χρονιά 2013-2014 και ενημερώνει ότι ο αγιασμός θα γίνει την Τετάρτη 11-9-2013 και ώρα 10.00 π.μ. για όλους τους μαθητές του συγκροτήματος Νικομηδείας στον προαύλιο χώρο. Θα ακολουθήσει η διανομή των βιβλίων

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Σας γνωρίζουμε ότι σε περίπτωση σεισμού τα παιδιά σας θα είναι στο χώρο του κολυμβητηρίου. Για κάθε ενδεχόμενο όμως καλόν είναι να έχετε ορίσει σημείο συνάντησης με τα παιδιά σας σε υπαίθριο χώρο, πλησίον της οικίας σας.

Ρολόι

Friday, 27 Απρίλιος 2018

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Επισκέψεις

0079595
Σήμερα
Χθες
Τρέχουσα εβδομάδα
Προηγ/νη εβδομάδα
Τρέχων μήνας
Προηγ/νος μήνας
Συνολικά
35
31
195
79184
1176
982
79595

Your IP: 10.2.33.21
Server Time: 2018-04-27 03:37:57


 Copyright © 2011-2012. All Rights Reserved.